Authentieke polderhoeve op 2,53 hectare grond vlakbij op-/afrit A10/E40 Zandvoorde

Vraagprijs: € 275 000 Oostende Zandvoordestraat 549
Grondig verder te renoveren boerderij bestaande uit eigenlijk woonhuis, bakhuis, stallingen, dwarsschuur, wagenhuis, koeien- en paardenstal die beschermd zijn als monument) + wat kleinere opstallen:
woning, ca. 210 m²
- bergplaats, ca. 120 m²
- graanschuur, ca. 270 m²
- garage, ca 17 m²
- hangar, ca 300 m²
- stalling, ca 300 m²
- stalling, ca 120 m²
Oppervlaktes bij benadering bruto opgemeten

De dakconstructies van de stallingen en de schuur werden recent gerestaureerd, zie foto's op http://restauraz.be/realisatie/zandvoorde-hoeve-zande/ en info postinterventiedossier.

Deze verkoop geschiedt onder de voorwaarden van het Covast-biedingsplatform (check op www.caovast.be ). De startprijs is ingesteld op 275.000 euro, waarop tot maandag 6 september uiterlijk 15u00 kan geboden worden in eerste fase. Voor vrijblijvende info of bezoekaanvraag, bel 0493 25 06 45 of mail thierry@vastgoedsinnaeve.be

Beschermd als monument en opgenomen in de inventaris van bouwkundig erfgoed, voor meer info over de rechtsgevolgen, ga naar ... www.onroerenderfgoed.be. Renovatieverplichting: de daken die gerenoveerd waren en welke ingevolge vandalisme beschadigd werden, zullen conform de uitvoeringsvoorwaarden van Onroerend Erfgoed door de huidige eigenaar hersteld worden. Er wordt een opmetingsstaat van het schrijnwerk bezorgd van alle panden op de site met bijhorende plannen opgemaakt door een architectenbureau. .Alle verdere renovatiewerken die worden opgelegd door het Agentschap Onroerend Erfgoed van de Vlaamse Gemeenschap zijn zonder enige uitzondering lastens de biedende partij. Alle financiële ondersteuning bij aankoop en beheer van onroerend erfgoed staan gebundeld in 1 folder
Een erfgoedlening, een erfgoedpremie, vermindering van verkooprecht, … De voorwaarden en procedures worden kort uitgelegd in de folder van het Agentschap Onroerend Erfgoed en verwijzen telkens door naar de uitgebreide informatie op hun website.
Lees meer Verberg