Centraal gelegen appartement in het centrum van Roeselare met 2 slaapkamers

Verkocht Roeselare Hendrik Consciencestraat 17 7
Dit op te frissen appartement is gelegen op een zeer strategische ligging in het centrum van Roeselare, op wandelafstand van de winkelstraat, het Sint-Amandsplein, het station... Het volledige gebouw zal in 2025 een heropwaardering doormaken. De gevels en beglazingen worden in het volledige gebouw vernieuwd. Zo levert dit een meerwaarde op aan het appartement voor de toekomst! Deze geraamde prijs werd hiervan al verrekend in de vraagprijs.

De indeling is als volgt: gemeenschappelijke inkomhal met trap en lift - inkomhal - lichtrijke living - ruime keuken - toilet - badkamer met bad, lavabo en aansluiting voor de wasmachine en twee ruime, volwaardige slaapkamers, kelderberging. Fietsenstalling in ondergrondse afgesloten parking.

Lage syndic kosten!

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ... https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.

Contacteer ons gerust op de 0493/40 13 30 of louis@vastgoedsinnaeve.be voor een bezoek ter plaatse!
Lees meer Verberg