Recent nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers te Westkerke

Vraagprijs: € 269 000 Oudenburg Eernegemsestraat 1 B 4
Dit recent nieuwbouwappartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 130 m² en is afgewerkt met kwalitatieve materialen.
Het volledig afgewerkt appartement, gelegen op de 2de verdieping van de "Residentie De Munt", bestaat uit: lift - inkomhal - woonkamer met open keuken (voorzien van alle inbouwapparaten) - berging - ruim terras - nachthal - badkamer (inloopdouche, dubbele lavabo, toilet) - 3 slaapkamers (waarvan 1 voorzien van een terras en 2 slaapkamers voorzien van inbouwkasten). Startprijs appartement 269 000 €. Verkoop onder registratierechten, niet onder BTW-stelsel! Het appartement is gelegen te Westkerke, dicht bij winkels, school, .... Attest goedgekeurde elektriciteit aanwezig. Er is nog een mogelijkheid om een extra dubbele garage bij aan te kopen (80m van het appartement), prijs op aanvraag.
Virtueel tour te bezichtigen via volgende link : https://www.youtube.com/watch?v=xEiy86XSTIQ&t=2s

Deze eigendom wordt u aangeboden onder de verkoopmethode "startprijs". Deze vermelde startprijs houdt bijgevolg géén aanbod ... in maar is een uitnodiging om tot een prijsvoorstel over te gaan. U kan steeds vanaf deze prijs een voorstel doen die door de eigenaar al dan niet kan aanvaard worden. Nog vragen omtrent deze verkoopmethode contacteer ons. Lees meer Verberg