Instapklaar appartement te koop in Oostende

Verkocht Oostende Nieuwpoortsesteenweg 647 0202
Dit appartement is gelegen aan de Nieuwpoortsesteenweg te Oostende, één van de belangrijkste verbindingswegen. Nabij strand, grootwarenhuizen, verscheidene winkels, openbaar vervoer, tot zelfs het vliegveld. U vindt hier werkelijk alles om comfortabel te leven in een straal van 500 meter rond Residentie MONTANA.

De indeling van het appartement is als volgt:
Via de inkomhal hebt u toegang tot alle ruimtes in het appartement. Aan de straatzijde gelegen ligt de lichtrijke woonkamer met open keuken, voorzien van oven, ingebouwde koelkast, dampkap, keramische kookplaat en vaatwas. Uitkijkend op de Nieuwpoortsesteenweg. Via de woonkamer hebt u toegang tot terras één. Naast de keuken zit er een berging/wasruimte waar de boiler en zekeringskast samenkomen. Aan de achterzijde liggen er twee volwaardige slaapkamers, waarvan één voorzien van terras, nummer twee.
Daarnaast is er een badkamer, uitgerust met ligbad en dubbele lavabo. Op de nachthal vindt u het toilet terug.

In het gebouw is er een fietsenberging waarbij elk appartement ... zijn eigen plek heeft voor opslag van fietsen, elektrische steps, ... Daarnaast is er ook een gemeenschappelijke afvalplaats.

Troeven?
- Kleinschalige residentie
- Bouwjaar: 2009
- Energiezuinig
- Twee terrassen

Momenteel is het appartement verhuurd, waarbij het kan dienen als investering.

Wenst u een bezoek? Contacteer ons via onze website: www.vastgoedsinnaeve.be
Lees meer Verberg