Opbrengsteigendom te koop in centrum Oostende

Verkocht Oostende Sint-Sebastiaanstraat 9
Deze opbrengsteigendom is gelegen in de Sint-Sebastiaanstraat met een TOP locatie pal in het centrum, vlakbij het Wapenplein en op 300 meter van het strand. Daarnaast is het gelegen vlakbij de Kapellestraat waar de winkels zich bundelen. Op wandelafstand van het Marie-José plein waar u gemakkelijk het openbaar vervoer kan nemen, met directe verbindingen naar het station, de luchthaven, etc..

Deze kleinschalige residentie is als volgt opgedeeld:

Gelijkvloers verdiep: BVO 52m²
Dit verdiep is door het kadaster geregistreerd als handelspand, maar verhuurd als appartement met toelating van Stad Oostende. Dit appartement is bestaande uit een lichtrijke woonkamer, keuken, badkamer, toilet, toegang naar de kelder.
EPC-label D/ 371kWh/(m² jaar)

Eerste verdieping: BVO 51m²
Het eerste verdiep bevat een appartement met twee slaapkamers. Verder bestaat het appartement uit een woonkamer, keuken, badkamer, toilet en een berging.
EPC-label C/ 236 kWh/(m² jaar)

Tweede verdieping: BVO 30m²
Op het twee verdiep vinden wij een studio ... terug gelegen aan de straatzijde van het gebouw. De studio beschikt over een lichtrijke woonkamer, keuken, badkamer, toilet.
EPC-label C/ 216 kWh/(m² jaar)

Derde verdieping: BVO 72m²
Het derde is een duplex appartement waarbij de slaapkamer en badkamer gelegen zijn op de tweede verdieping. De woonkamer, keuken, toilet en berging zijn gelegen op de derde verdieping.
EPC-label C/ 232 kWh/ (m² jaar)

Vierde verdieping: BVO 49m²
Dit is opnieuw een appartement met één slaapkamer. Er bestaat de mogelijkheid mits regularisatie voor het creëren van een duplex appartement met in begrip van het vijfde verdiep. Dit appartement is uitgerust met een woonkamer, badkamer, berging, slaapkamer en keuken.
Lees meer Verberg