Instapklaar appartement met autostaanplaats te koop in Koekelare

Verkocht Koekelare Ringlaan 1 A 4
Dit tweeslaapkamer appartement met autostaanplaats gelegen in het hartje van Koekelare, met vlotte bereikbaarheid tot tal van voorzieningen, waaronder lagere en middelbare scholen, restaurant(s), het bos en de markt biedt een unieke kans.

Dit appartement met een bewoonbaar vloeroppervlak van 86m² is gelegen op de eerste verdieping. In het gebouw is er een lift aanwezig.

Binnenkomen doe je via de inkomhal die onmiddellijke toegang biedt tot alle ruimtes. Verder vindt je de lichtrijke woonkamer terug met open keuken en rechtstreekse toegang tot de berging. De keuken is uitgerust met een ingebouwde vaatwasmachine, kookplaat, dampkap, koelkast en traditionele oven. De berging kan gebruikt worden als opslagruimte voor voedingswaren of als wasruimte.
Via de woonkamer heb je toegang tot het ruim terras, waar u de zon zalig kan meepikken.
Daarnaast is er nog een gastentoilet, een badkamer voorzien van inloopdouche en lavabomeubel, en twee slaapkamers. De grootste slaapkamer is voorzien van een terras aan de achterzijde van het ... gebouw.

Daarnaast is er ook een autostaanplaats inbegrepen en een extra grote berging in de kelderverdieping.

Troeven?
- TOP locatie
- Autostaanplaats
- EPC-label: A - energiezuinig
- Elektriciteitskeuring conform

Met andere woorden: een top appartement op ideale ligging. Wenst u dit appartement te bezoeken? Geef ons een seintje en wij gaan ter plaatse.
Lees meer Verberg