Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers in het centrum van Koekelare

Vraagprijs: € 298 592 Koekelare Dorpsstraat 2 1.1
Dit mooi nieuwbouwappartement is gelegen op de 1ste verdieping van de Residentie De PLATSE.

Deze residentie De Platse is een nieuw project, gelegen in het centrum van Koekelare, in de onmiddellijke omgeving van alle winkels, bakkers, scholen, gemeentehuis, bibliotheek…

Door de variatie van materialen en de creativiteit van het ontwerp biedt ieder appartement een unieke combinatie van verschillende kwalitatieve elementen. Bijzondere aandacht werd geschonken aan licht en ruimte, waardoor elk appartement beschikt over een terras en plaats voor kasten in alle slaapkamers.

In “Residentie DE PLATSE” worden in totaal 11 appartementen voorzien. Achteraan het perceel zijn 13 garageboxen en 10 autostaanplaatsen, een gemeenschappelijke fietsenberging en afvallokaal.

Het appartement 1.1 (opp 98,60 m²) op de 1ste verdieping bestaat uit: inkomhall - toilet - eethoek - zithoek - terras (7,41 m²) - keuken - berging - badkamer - 2 slaapkamers - 1 kelderberging.

Achteraan de residentie worden bovengrondse garages en staanplaatsen ... voorzien.

Kortom een lichtrijk nieuwbouwappartement waar u intens kunt genieten van een unieke woonbeleving.

EPC: appartement in aanbouw UC: Appartement in aanbouw

Voor meer informatie omtrent dit prachtig nieuwbouwproject maak een afspraak via 0476772446 of info@vastgoedsinnaeve.be

Nota : Alle vermelde prijzen zijn steeds exclusief kosten. (Kosten = BTW op de constructiewaarde, registratierechten op de grondwaarde).
Heden is er een mogelijkheid om aan verlaagd tarief van 6% BTW (op de constructiewaarde ) aan te kopen! Voorwaarden in te kijken op ons kantoor te Koekelare.
Lees meer Verberg