Uniek nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers en veel zonlicht te Eernegem

Vraagprijs: € 269 000 Eernegem Stationsstraat 35 0.2
Dit mooi nieuwbouwappartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van de Residentie La Poste.

Deze residentie La Poste is een nieuw project, gelegen op een unieke ligging in het centrum van Eernegem, in de onmiddellijke omgeving van alle winkels, bakkers, scholen, gemeentehuis, bibliotheek…

Deze residentie bestaat uit 13 moderne en comfortabele appartementen . Elk appartement geniet van natuurlijk lichtinval dankzij een ideale oriëntatie, grote glaspartijen en ruime terrassen.

Het appartement 0.2 op de gelijkvloerse verdieping bestaat uit: inkomhall - toilet - living - zonnige tuin met terras 35 m² - keuken - berging - 2 slaapkamers - badkamer.

Achteraan de residentie worden bovengrondse garages en staanplaatsen alsook een ruime gemeenschappelijke fietsenberging voorzien.

Kortom een lichtrijk nieuwbouwappartement waar u intens kunt genieten van een unieke woonbeleving.

EPC: appartement in aanbouw UC: Appartement in aanbouw

Voor meer informatie omtrent dit prachtig nieuwbouwproject maak een afspraak via ... 0476772446 of info@vastgoedsinnaeve.be

Nota : Alle vermelde prijzen zijn steeds exclusief kosten. (Kosten = BTW op de constructiewaarde 6% BTW mogelijk!, registratierechten op de grondwaarde).
Heden is er een mogelijkheid om aan verlaagd tarief van 6% BTW (op de constructiewaarde ) aan te kopen! Voorwaarden in te kijken op ons kantoor te Koekelare of Roeselare.
Lees meer Verberg