Halfopen nieuwbouwwoning te Bovekerke

Verhuurd Koekelare Vladslostraat 10
Deze prachtige halfopen nieuwbouwwoning biedt een ideale combinatie van modern comfort en landelijke charme. Gelegen in het schilderachtige Bovekerke, belichaamt deze woning de rust van het platteland met toegang tot alle nodige voorzieningen.

Indeling:

Slaapkamers: Drie ruime slaapkamers zorgen voor een comfortabele nachtrust, terwijl een extra bureauruimte flexibiliteit biedt voor werk of studie.
Woonkamer: De lichtrijke en ruime living vormt het centrale punt van de woning, waar bewoners kunnen ontspannen en genieten van het natuurlijke licht dat door de grote ramen stroomt.
Keuken: De open keuken, voorzien van moderne apparatuur, biedt een uitnodigende ruimte om culinaire hoogstandjes te bereiden en gezellig te tafelen.
Badkamer: Een eigentijdse badkamer met alle nodige voorzieningen.

Buitenruimte:

Een ruime alleenstaande garage biedt niet alleen veilige parkeergelegenheid, maar ook extra opslagmogelijkheden.
De oprit zorgt voor gemakkelijke toegang en extra parkeerruimte voor gasten.
Ligging:
Gelegen in het ... landelijke Bovekerke, biedt deze woning de perfecte balans tussen rustig wonen en de nabijheid van stedelijke voorzieningen. De omgeving nodigt uit tot wandelingen in de natuur en biedt een idyllisch decor voor het gezinsleven.

Algemeen:

Nieuwbouwwoning met moderne afwerking en zonnepanelen.
Ideale gezinswoning met voldoende ruimte en functionaliteit.
Nabijheid van scholen, winkels en recreatiemogelijkheden.
Deze woning is klaar om comfortabel wonen te bieden aan een huurder die op zoek is naar een rustige en stijlvolle leefomgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

EPC: woning in aanbouw
Lees meer Verberg