Recente bel etage woning met garage en bijkomende standplaats te Koekelare

Verhuurd Koekelare Sterrestraat 26
Deze recente nieuwbouw bel-etage woning biedt verschillende comfortabele en functionele ruimtes. Bij binnenkomst in de woning vindt men de inkomhal. Aan de linkerkant van de inkomhal bevindt zich een wasplaats/berging, ideaal voor huishoudelijke apparaten en extra opslagruimte. Daarnaast is er ook een garage waar een auto veilig kan worden geparkeerd. Voor een extra parkeerplaats is er een standplaats naast de woning.

Op het eerste verdiep bevindt zich ook een afzonderlijk toilet, wat extra privacy biedt. De living en de keuken zijn de centrale ruimtes in de woning en bieden ruimte om te ontspannen en gasten te ontvangen, terwijl de berging extra opslagruimte biedt. Het zonnige terras is een buitenruimte waar men kan genieten van de zon en de rust.

Op de bovenste verdieping vindt men een nachthal die leidt naar de badkamer en twee slaapkamers. Er is mogelijkheid om een derde slaapkamer te creëren. Daarnaast biedt de woning nog een zolder als extra opslagruimte. Kortom, deze nieuwbouw bel-etage woning biedt alle benodigde en ... gewenste ruimtes voor comfortabel wonen en leven.

Direct Vrij. Huurprijs 725 €/mnd
Lees meer Verberg