Nieuwbouw assistentiewoning te huur in De Panne

Huurprijs: € 1 305 /maand De Panne Dynastielaan 42 0305
Droomt u ervan om elke dag wakker te worden met zicht op zee, strand en duinen?

Dan is Duinenzee de ideale haven. In de residentie met luxueuze assistentiewoningen is het echt thuiskomen. In de privacy van uw eigen appartement, maar met uitgebreide services en faciliteiten. Residentie Duinenzee is gebouwd aan de Belgische kust op het strand, omgeven door een indrukwekkend duinenlandschap en met een adembenemend zicht op de zee.

De residentie is voorzien een brasserie met een prachtige duinenterras, wellnesruimte met sauna en jacuzzi, fitness, nagel- kapsalon en polyvalente zaal. €43,50/dag voor 1 persoon inclusief dienstverlening, 46,00 €/dag voor een koppel inclusief dienstverlening

De nieuwbouwappartementen zijn gebouwd volgens de hoogste standaarden en uitgerust met alle modern comfort. Onderhoud kunt u laten regelen via de woonassistent, samen met alle vervelende huishoudelijke klusjes! Zowel rustzoekers als wandelaars, wielerliefhebbers, cultuurminnaars en gastronomen komen hier uitgebreid aan hun trekken.

Elke ... week staat een bezoekje aan de versmarkt op het programma, naast een hele waaier aan activiteiten en workshops. Dat kan gaan van een computercursus tot een museumbezoek, van een dagje Brugge tot een yogasessie. Geen dag is het hetzelfde in Duinenzee!

Waarom wachten om te genieten? En waarop zou u wachten? Tot het onderhoud aan de woning te zwaar wordt? Tot uw gezondheid u verplicht halsoverkop te verhuizen? Laat het werk en de zorgen over aan anderen en geniet van wat echt telt. Van tijd voor uzelf, uw kinderen, uw kleinkinderen. In een prachtige omgeving, waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden, ontspanning, beweging en beleving.

Vulpia, erkend zorgverlener in het kwaliteitssegment van assistentiewoningen en zorgcentra, zorgt voor een onberispelijke dienstverlening. De spil daarvan is de woonassistent. Zij beantwoordt alle praktische en zorgvragen. Poetshulp, een boodschappendienst, vervoer, een manicure of strijkservice? U vraagt het, zij regelt het. Met de glimlach. Daarnaast stelt ze elke week een gevarieerde kalender samen met activiteiten, evenementen en workshops. Geheel vrijblijvend en op ieders maat.
Lees meer Verberg