Kantoorruimte in het centrum van Koekelare te huur

Huurprijs: € 975 Koekelare Dorpsstraat 57 8
Deze volledig ingerichte kantoorruimte in de Dorpsstraat te Koekelare staat te huur. Dit kantoor is uitgerust met volgende troeven: alarminstallatie, camerabewaking en voorzien van de nodige domotica.

Het is een volledig open pand waardoor u toegang hebt tot alle ruimtes. Bij het binnenkomen hebt u een gezellige wachtruimte waar het mogelijk is om uw klanten te ontvangen. Verder is er een open bureau met achterliggend functionele inbouwkasten.
Achteraan het kantoor ligt er een vergaderruimte waar u kan samenkomen met klanten. Er is een bergingruimte, een ruimte voor jassen weg te hangen, gastentoilet met spoelbak en een technische ruimte waar de printer plaatsvindt. Hierbij is er ruimte om een koffiehoek te creëren.

Dit kantoor is onmiddellijk beschikbaar. Huurprijs: €945/mnd + 21% BTW + €400,00 diensten (elektriciteit, water, gas, poetsdienst en internet).

Bent u op zoek naar een volledig ingericht kantoor waar u onmiddellijk kan intrekken? Hebt u dromen en/of plannen die nu werkelijkheid kunnen worden? Contacteer ons ... via www.vastgoedsinnaeve.be Lees meer Verberg