A space to SHARE for 2 te Brugge

Huurprijs: € 770 /maand Brugge Beenhouwersstraat 123
Ontdek de ideale ruimte om te delen ! Deze vaste bureau's in een ruimte van 16m² zijn perfect voor één of twee personen en bieden u de privacy en rust die je nodig hebt om gefocust te blijven. Geniet van een ergonomische stoel en grote tafel voor maximaal comfort tijdens het werken.

Wenst u de space voor u alleen, dat kan aan de eersteprijs. Indien u het leuk vindt de ruimte te delen met iemand anders, dan is dit zeker ook mogelijk aan de tweede prijs.

U krijgt een eigen sleutel zodat u de ruimte altijd kunt betreden en verlaten wanneer het u uitkomt. Uw spullen kunnen ook hier veilig blijven liggen. Met snelle wifi, koffie, thee en water blijft u productief en geïnspireerd, terwijl utoegang hebt tot onze gemeenschappelijke faciliteiten zoals vergaderzalen en printer- en kopieermachine.

Boek bij ons voor een kwartaal, zes maanden of een jaar en deel de ruimte met anderen die net als u op zoek zijn naar een inspirerende werkplek. Ontdek hoe WANTED SPACES u kan helpen om nieuwe connecties te leggen en samen te groeien. Neem ... contact met ons op voor meer informatie en maak van uw werkplek een inspirerende plek om te delen!

Huurpijs 770 €/mnd
Lees meer Verberg