Appartement in het centrum van Koekelare

Verhuurd Koekelare Concertplein 10
Dit duplex appartement is gelegen in het centrum van Koekelare dichtbij tal van voorzieningen op wandelafstand.
Dit appartement heeft een bewoonbaar vloeroppervlak van 165m².

Binnenkomen doen we via de ruime inkomhal, voorzien van inbouwkasten. Via de inkomhal heb je toegang tot de ruime leefruimte met open keuken. Er is een klein terras met opbergruimte voorzien aan de voorzijde van het gebouw, aanpalend aan de leefruimte.
Via de keuken heb je toegang tot een extra ruimte die kan dienst doen als bijkomende woonkamer. Via deze leefruimte hebt u toegang tot het tweede en grotere terras, waar gemakkelijk een tafel of lounge geplaatst kan worden. Ideaal voor de zonnige dagen of bij het ontvangen van gasten en/of familie.
In de gang is er toegang tot de eerste badkamer voorzien van een ligbad en lavabomeubel. Er is een apart toilet en een bureauruimte, die ook kan dienen als derde slaapkamer. Dit is ideaal voor wie graag op het gelijkvloers verdiep woont en leeft.
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, grote ... berging. We vinden ook een douchekamer terug, die dienst doet als tweede badkamer. Alsook is er een fietsenberging en een ondergrondse kelderberging aanwezig.

Troeven?
- EPC-label C - energiezuinig 208 kWh / (m² jaar)
- TOP locatie
- Veel ruimte

Wenst u dit appartement te bezoeken? Geef ons een seintje en wij gaan graag ter plaatse.

Huurpijs 790 €/mnd + 50 €/mnd syndickosten
Lees meer Verberg